Internasjonal satsing

Har din bedrift internasjonale ambisjoner? Innovasjon Norge kan hjelpe deg med finansiering, rådgivning, nettverk og kompetanse. Vi hjelper deg gjennom søknadsprosessen.

Er du klar for å ta bedriften internasjonalt? Innovasjon Norge tilbyr en rekke tjenester i forbindelse med internasjonalisering. Innovasjon Norge kan bidra med alt fra rådgivning, markedsanalyse, systematisering av foretningsmodell, partnersøk, markedsintroduksjon og finansiering.

Innovasjon Norge har rådgivere ved 34 kontorer i 29 land, med inngående kunnskap om marked og forretningskulturen, og har et brede nettverk som kan sette deg i kontakt med de rette personene og bedriftene for din satsning.

Hvis du har behov for finansiering av din satsing, tilbyr Innovasjon Norge flere løsninger gjennom innovasjonskontrakter eller innovasjonslån. Innovasjon Norge kan også hjelpe deg med å søke tilskudd gjennom EU-finansiering og EØS-midler.

Hvis du lurer på om din bedrift tilfredstiller kravene for for finansiering, gjør vi en grunnleggende analyse av din bedift og ditt produkt. Ta kontakt for en uforpliktende samtale om internasjonalisering.

Meny